Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

V Brně je to podobné. Zdá se, že nám někdo pomalu a nenápadně zarývá dýku do zad.

Je potřeba vymyslet, jaké máme možnosti se bránit, jak donutit cizineckou policii, aby zjistila jejich totožnost a s čí pomocí získali víza, jsou-li zde vůbec legálně.

16 1
možnosti
TK

Mimochodem, někdo z přítomných určitě musí vědět, kde tito migranti bydlí. Asi nebudou pohromadě, ale rozstrkáni v soukromývch bytech, aby jejivh vysoká koncentrace nebudila pozornost. Pokud máte podezření, že se jedná o ilegály, e možné podat anonymní oznámení cizinecké policii. Pokud to začnou lidé využívat, časem to musí prasknout.

Také by bylo dobré, kdyby se toho chytil nějaký investigativní novinář či reportér. Je otázkou, jestli mu nebude bráněno v uveřejnění získaných informací.

16 0
možnosti
PP

Já v Praze žiji a pracuji a taky mám poslední dobou ten neodbytný pocit, že se tu objevuje nějak mnoho osob převážně mužského pohlaví nápadně podobných imigrantům. (jazykem, vzhledem, barvou kůže, oblečením). Potkávám je skoro denně a to na místech, kam turisté obvykle nechodí. Navíc, jako pražák mám na turisty oko a tihle tak nevypadají a ani se tak nechovají.

36 0
možnosti

Takoví lidé mají kandidovat na prezidenta-ku, ne Horáček s Pažoutem.

8 1
možnosti
TV

Karma! S citem napsane, coz ocenuji. Jak jsem nedavno sam psal, cestovka Frontex ma i s lodemi NATO plne ruce prace, aby nam tu dovezli co nejvice lekaru, inzenyru, zen a detideti,predevsim ze Syrie, kteri opravdu jen vzdalene pripominaji jednoho zdraveho africkeho muze.

25 2
možnosti
JH

Jak prohlásil izraelský expert v rozhovoru v ČT - čím víc imigrantů z moře "zachráníte" před utopením, tím víc se jich utopí. Protože evropské záchranné operace jsou povzbuzením pro miliony dalších.

0 0
možnosti
TV

Karma. S citem napsano, coz ocenuji. Sam se totiz vetsinou nevyhnu alespon malinkeho osoceni. Ja jsme psal drive, cestovni agentura Frontex ma plne ruce prace, a tak uz i lode NATO musi prispechat s pomoci a dovezt nam nejaky ten tisic lekaru, inzenyru, zen a deti, zejmena ze Syrie..kteri jen zcela vzdalene pripominaji jednoho mladeho africkeho muze...

1 0
možnosti
ZH

Vy byste měla být ministryní poplašných zpráv. Já jsem viděl jen tři nekontrolované pavouky v chodbě nejmenovaného úřadu. O čem to svědčí? Moc se tam asi nepracuje, když se tam mohou volně pohybovat takové nebezpečně přemnožené stvůry. Pomóc :)

2 57
možnosti

Popisuji pouze realitu, kterou denně vidím kolem sebe.

30 0
možnosti

Je zajímavé, že pan Sobotka byl interpelován v parlamentě, aby vysvětlil, jak se do ČR dostal afgánský uprchlík, který se pokusil v nemocnici na Bulovce znásilnit zdravotní sestřičku a nic konkrétního neřekl. Věřila bych tomu, že vláda vozí miganty do ČR potají. Počet těchto osob v Praze se od léta hodně zvýšil, jsou denně k vidění okolo trasy metra B Palmovka - Florenc. Na Palmovce je bývalé muslimské vzdělávací centrum Afidardus, které se v tichosti proměnilo na mešitu a denně zde potkávám skupiny 20 - 25 osob, ve kterých je většina žen a dětí a doprovází je 2-4 muži.

64 0
možnosti

Politici nám chystají biblický ráj - lev bude ležet vedle beránka, ale omezení lidé to nejsou schopni pochopit.

20 0
možnosti
OP

Chovanec to přece řekl jasně: letos žádné uprchlíky nepřijmeme. Letos ale končí za 7 týdnů. a co chystají po novém roce není jasné. Sobotka udělal ve straně směšnou "čistku" v podobě dvou odstavených ministrů, ale myslím si, že jak ČSSD preference stále klesají, budou muset být obezřetní, aby neklesli až na nevolitelné dno a to je jakási šance pro ČR v nejbližším období

25 0
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
Píšu o tom, co se mi líbí anebo mě potkalo, ať už se mi to líbí nebo nelíbí...

Dívám se, poslouchám.... a žasnu...

Budete- li mít něco na srdci, můžete mi napsat na marcelastolova@centrum.cz