Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma.R^ Perfektně, stručně a jasně pojmenováno to, co trápí většinu lidí. Tedy těch normálních.

0 0
možnosti
Foto

"Osobně proti těm lidem nic nemám."

Pokud proti těm lidem nic nemáte, proč vám vadí jejich pochody? Vadí vám stejně Majáles, nebo oslavy prvního máje, či odborářské demonstrace? Vadí vám, když se fandové fotbalu sejdou na náměstí u velkoplošné obrazovky? Vadí vám akce jako Colours Ostrava nebo pivní slavnosti?

2 0
možnosti
Foto

;-D kazisvěti trochu šílí z věčně unadávaných frustrovaných dam, co semelou pátý přes devátý, všchno vidí očima Véčerní Prahyyy a kopnou do všeho, jen aby na stěžovací pavlači vedly prim.

3 5
možnosti

Tak já se nepovažuji za věčně unadávaného frustrovaného pána, např. máme v rodině černochy i Latinos, takže nevidím problémy světa z pavlače. Ale názory paní blogerky považuji "i za své".

1 0
možnosti
Foto

Pravdivý, leč velmi smutný článek. Ale ROZUMNÉ je neskládat zbraně. Naše země se vždy pozvedla z popela. Vždyť budou volby. Volit jen ty strany, které jasně oznámí, že nechtějí přijímat žádné ilegální migranty. Zatím zde s různými menšinami vycházíme skvěle. Naši lidé navštěvují i z kulinářského hlediska i orientální restaurace, libanonské, turecké, kvůli ceně i ty kebab fast foody. A je to jenom proto, že tu máme přijatelnou menšinu. Jakmile menšina vzroste, nastupují požadavky. A navíc, ta současná menšina je plně zaměstnána v těch restauračních, fastfoodových a další aktivitách (někdy i za hranou zákona), ale vždy si na sebe vydělá sama. Když jich tu bude víc, už se neuživí a nastane frustrace, tak jak je tomu dnes ve Francii. A z frustrace vzejde terorismus. Buďme hrdí a nepodlehněme diktátu EU.

8 0
možnosti
Foto

J52a12k56u84b 53R21o91t62h

25. 7. 2017 13:38

Pravil lídr Rozumu, partičky, která se klidně spojí s antisemitou Bartošem a jeho nácky. ;-€

0 4
možnosti

R^Jo, jednoduše shrnuto; souhlas. To, co je ale těžší, ale nemá to v gesci občan, je navrhovat a prosazovat řešení. Proto si zvolme ty, kteří to budou umět. Nikomu odpovědnému však nezávidím to rozhodování; máme výběr???

3 0
možnosti

P.S.

S tím Vaším námětem minulého článku mám osobní zkušenost a nebyla pěkná.

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS