Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Koupit maso ze "stoletého", ale ani prakticky z ročního prasete, na normálním trhu nelze. I tak by maso bylo stěží tvrdé, protože by bylo více prorostlé tukem. Takže jasná chyba kuchaře. Ale dát si v hospodě "ostrou masovou směs" (dříve velmi oblíbený tzv. katův šleh), často ještě k tomu skrytou v bramboráku, je z devadesáti procent předem zaděláno na prů...švih. :-) Ale, mezi námi, můžete si za to sama. Po dvou, třech soustech bych to vrátil. A zdá se mi nefér, pokud jste jim to neřekla do očí, snědla jídlo a nereklamovala přímo u stolu a teď o tom píšete do blogu. Je to prostě na úrovni JPP, zavání to trochu pomluvou a druhá strana se bránit nemůže.

To s tím RESERVE se mi stalo taky. V klidu jsem se zeptal, co to znamená a že jsem opravdu zvědav, jak mne budou od toho stolu zvedat. A věc se vyřešila velmi rychle a ke spokojenosti všech.

0 0
možnosti

J23a33r93a 40R52a39n52k

2. 11. 2015 22:15

Proc jste po druhem souste nereklamovala a nevratila? Ja bych definitivne nepokracovala v jidle neceho nestravitelneho.

0 0
možnosti
Foto

V Novém Městě (nad Metují) jsem byl jednou, maximálně dvakrát a pokaždé jsem byl v restauraci spokojen. Asi to tedy nebyla tatáž restaurace, o které píše autorka. Jinak ten kraj okolo stojí za procestování.

0 0
možnosti

Myslím, že byla. V té restauraci jsem byla už v roce 2013 a tenkrát jsem tam byla spokojená. Proto jsem se tam vrátila. Oproti minule to bylo "nebe a dudy". Předpokládám, že se obměnil personál - a nikoli k lepšímu. MŠ

1 0
možnosti
Foto

Někteří majitelé ani nevědí,co zaměstnali za personál. Protože se ve kšeftě téměř nezdržují. A pak se diví, že nemají klientelu, nebo že jsou před krachem.

Protože správný majitel, či provozovatel by tam měl být téměř pořád.

1 0
možnosti

Doufám, že jste jí pořádně vynadali, jinak to udělá zase.

0 0
možnosti

Pokud si host objedná "ostrou masovou směs"8-o a pak ani nepípne, že se to nedá jíst, je vcelku zřejmé, že si k němu lze dovolit cokoli.

4 0
možnosti
Foto

ta restaurace je asi ze skupiny těch, které jezdí křísit k životu Pohlreich

3 0
možnosti

Proč se žinýrujete napsat jméno restaurace ?

2 0
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
Píšu o tom, co se mi líbí anebo mě potkalo, ať už se mi to líbí nebo nelíbí...

Dívám se, poslouchám.... a žasnu...

Budete- li mít něco na srdci, můžete mi napsat na marcelastolova@centrum.cz