Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RF

R61o80m85a70n 73F96i62š22e76r

16. 9. 2015 12:02

:) šmarjá, to je ale pitomost, neuvěřitelná.

2 4
možnosti
MG

Vypadá to, že nic než vystoupení z EU nás nespasí, co?

0 0
možnosti

Otázkou je, zda už není pozdě...

1 0
možnosti
MN

Asi teď vyzním jako hlupák, ale moje první spontánní reakce na Váš článek byly oči plné slz. Takovou budoucnost pro nás, naše děti a vnoučata tady fakt nechci.

Problém je, že je pořád dost lidí, kteří jsou buď lhostejní (myslí si, že se jich to netýká) anebo situaci bagatelizují (viz pan Suchanek zde v diskuzi).

Tahle migrace se ale musí začít tlumit okamžitě a velmi rázně, dokud to ještě nějak jde. A bohužel, aby to bylo účinné, musí být prostředky rovnocenné - tedy, na agresivní invazi se musí odpovědět agresivní obranou. Zdá se, že jediní Maďaři to rychle pochopili.

3 0
možnosti

Ano, zavřít hranice! A stejně jako se na arabském východě roznesla zpráva, že v Německu berou každého, tak se snad stejně roznese info, že už to prostě nejde, a že se do Evropy nedostane ani myš!!

2 0
možnosti
JS

Koukám, že Neville Chamberlain má následovníky. 8-o8-o8-o

0 0
možnosti
LS

Je mi líto všech lidí, kteří ve všem neznáném vidí to nejhorší možné zlo. Jak chcete vychovat děti k lásce k druhým, když jim budete říkat že tihle "zahalenci" tu budou ničit kostely? (To, že je na světě pár magorů napříč kontinenty, věkem i vyznáním je fakt, který zcela opomíjíte). Že se jich sem budou stěhovat miliíony? Nebudou. Že nezůstávají v nejbližších zemích? Zůstávají. Že budou krást a znásilňovat? Jako kdyby se ve vašem okolí nekradlo a neznásilňovalo už teď. Že to naroste? No ... předpokládáte, že až tahle situace nastane, že si to lidé nechají líbit. Nenechají. Že budou živi z dávek? Nebudou.

Každý máme právo  (neřku-li přímo povinnost) bránit svůj život, svůj majetek a život a zdraví druhých. Pokud jste všichni tak ustrašení, že o tom musíte pořád mlít, je mi vás líto. Já strach nemám. Migrantů ani uprchlíků se nebojím. Věřím, že sem nepřichází se zlými úmysly. A pokud náhodou jo, tak tu dlouho nepřežijí, jako většina těch, kteří mají zlé úmysly. Nechává mne to naprosto v klidu.

2 14
možnosti
OP

Zřejmě patříte mezi ty, kteří děkují Allahovi za to, že si je vybral jako další oběť teroru

5 1
možnosti
EVM

Ceka nas pekny hukot a pozor "stesti preje pripravenym". ;-) V [>-]

5 0
možnosti
Foto

To určitě přeje, ale pokud ti připravení nebudou organizováni, je jim to, ... na nic.

Postrádám pod vašimi články diskuzi?!

2 0
možnosti
KK

Neomarxisti se rozhodli, že když už nemohou výrobní prostředky patřit všem zestátněním, potom všem zglobální svoji zem, na kterou má údajně právo každý ...

2 0
možnosti
LH

Co je na tom rozumného? Zajeď se podívat do muslimských čtvrtí v Marseille, Berlíně, Amsterdamu, ty chytrolíne. Mimochodem není tomu tak dlouho, co byla severní Afrika a blízký východ křesťanské. Ale to je jako z tou švédskou krasavicí, co zpívala hymnu a při tom kopulovala s černochem v tom báječném klipu na podporu multikulturní společnosti. Když ji jiný přistěhovalý chlapec znásilňoval a následně zavraždil, možná jí docvaklo, že se asi trošku sekla.

17 0
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
Píšu o tom, co se mi líbí anebo mě potkalo, ať už se mi to líbí nebo nelíbí...

Dívám se, poslouchám.... a žasnu...

Budete- li mít něco na srdci, můžete mi napsat na marcelastolova@centrum.cz