Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J59a98n 98A65d16a18m59í42k

26. 3. 2015 22:05

A to jste ještě s ÚP nejednala z pozice zaměstnavatele. To byste se teprve vztekla. Vytvoříte pracovní místa, chcete na ně nejlepší možné uchazeče a ÚP Vám naháže tolik klacků pod nohy, že uvažujete o tom, že to radši vzdáte.

0 0
možnosti

Prozradíte, jaká je vaše kvalifikace? Ta původní před rekvalifikací?

0 1
možnosti

Pracovala jsem v bankovnictví. A ráda bych se rekvalifikovala na daně a účetnictví,

0 0
možnosti

Uz za casu moji babicky a jejiho rozvodu to fungovalo podobne. Tenkrat sla babicka primo za jejich sefem a tazala se:

,,Prosimvas, prominte, ale co to tu mate za krá*u?''

On se hluboce zamyslel, nacez se zeptal: ,,Kterou myslite?''

1 0
možnosti

J52a49n 59H41u27r81k68a

22. 3. 2015 22:27

a to počkejte až déle neseženete práci (dnes už to je většinou po 30) a potkáte se se sociálním úřadem...to je teprve masakr...

2 0
možnosti
Foto

R51o76m64a70n 61K64o97z92e33l

22. 3. 2015 23:49

Pokud bydlíte s někým, kdo pracuje nebo má důchod, máte úspory, stavební spoření nebo vůbec majetek, tak na sociální úřad ani nemá smysl chodit.

1 0
možnosti

se divím že jste tam tu verbež nevy***ovala...

0 0
možnosti
Foto

Rekvalifikace? Školení z počítačové a finanční gramotnosti (které většina lidí nepotřebuje a které nikomu k zaměstnání nepomohou). Alternativou je účetnictví, po jehož absolvování víte zhruba totéž co před tím, případně účetnictví na PC bez přístupu k PC, u něhož se předpokládá, že účetnictví bez PC už ovládáte (a zbytek se někde sám doučíte).

2 0
možnosti

Ja osobne bych asi doporucil pri jednani na uradu se ridit jejich pokyny, trpelive a slusne odpovidat na otazky, tazat se pouze kdyz jsem k tomu vyzvan a to take nepodrazdene. Je celkem logicke, ze urednik nemuze mit zvlastni system postupu, vysvetlovani pro kazdeho uchazece kdyz je jich tam vic, cili musi pouzit takovy, aby si byl jist, ze vse pochopi i ten nejpomalejsi. To, ze neco nefunguje casto neni osobni vec uredniku, kteri snad vetsinou jednaji podle narizeni shora a systemy nezvadeji. Chce si to hlidat emoce a chovat se k lidem pratelsky. Urednici jsou take jenom lide co zapasi s predepsanou byrokracii, pristupoval bych k nim slusne. V Ceske republice si nepamatuji ani jednou, ze bych mel s jakymkoliv urednikem nejaky problem. Jestli je nekdo podrazdeny (nevzpominam si, ze bych zazil), tak tomu nejakou vaznejsi pozornost nevenuji, beru to maximalne jako nesympatie s chovanim konkretniho cloveka, a urad nebo stat do toho nezatahuji. Jestli nekde maji spatny system, tak budu spis vinit casto pro me neznamou, zodpovednou, nadrizenou osobu, ktera system zavedla. Vylivat si osobni frustrace a vztek nad systemem na jeho pouhych vykonavatelich, je podle me spatne a kontraproduktivni.

3 14
možnosti

J26a23n 17H43u80r30k68a

22. 3. 2015 18:56

to plusko bylo že to beru jako ironii ...znám případy kdy zákon jednoho kontaktního místa úřadu funguje tak že člověk musí docházet na tři úřady každý v jiné části města a nemalé finanční náklady nervy a papírování a neustálé pokusy o vyškrtnutí většinou způsobem nevyplacení přiznané dávky a hurá načerno se dostavte ...Jedná se o Prahu náklady přes 517 korun z minimální podpory...

1 0
možnosti

Vy jste dobře ťápnutá. Paní z nějakého centra je k Vám schovívavá, rozumná a vy toho zneužijete abyste si otevřela hubu na úřadě :-/ Opravdu, co kdyby z toho ta paní měla problémy, jste normální? Jen kvůli tomu abyste na ni vítězně vyštěkla, že Vy poradit nepotřebujete?

1 14
možnosti
Foto

První vlna referentek a referentů Úřadů práce počátkem 90. let minulého století byla vytvořena z propuštěných a nepoužitelných soudružek a soudruhů ze zrušených podnikových a závodních kádrových oddělení - a potom se tato dobře placená místa dědila v rodinných klanech, systémem z matky na dceru, z otce na syna, z děda na vnuka atd. - takže kontinuita kvality práce tohoto úřadu co do stupně potřebné arogance, je trvale zaručena.

9 0
možnosti

Kdysi jsem také chtěla zkusit rekvalifikaci, abych zvýšila svoje spektrum hledané práce. Požádala jsem svoji pracovnici, která byla docela milá o přihlášení na kurz účetnictv(stejně už jsem řadu podkladů pro účetního připravovala. Poslala mne za kolegou, který to měl na starosti. Ač jediná, čekala jsem před jeho kanceláří dlouhých 40 minut. Když mne vpustil, vysvětlila jsem mu, co chci.... Ten člověk fungoval jako robot na úsporný režim - bez reakce, bez pohledu na mne, beze slova začal vyplňovat nějaké papíry. Když promluvil, nebylo ho skoro slyšet. Nicméně jako optimistka jsem tedy čekala na kýžený kurz, který měl začít za 14 dní. Když se termín blížil, nervozně jsem mu volala - slabý, umírající hlas mi ooznámil, že se čeká na schválení... Asi za dva dny, mi volala ta moje paní a radostně mi hlásila, že mi kurz byl schválen... Zkrátím to - místo na účetnictví, mne která už jednu dobu pracovala i pro PC animaci a s řadou dalších programů poslali na Základy práce s PC, tedy něco, co už jsem dávno uměla, možná lépe než oni.... Taky žasnu, proč oni berou plat ze státní kasy a mají svoje jistotky...

14 0
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1453x
Píšu o tom, co se mi líbí anebo mě potkalo, ať už se mi to líbí nebo nelíbí...

Dívám se, poslouchám.... a žasnu...

Budete- li mít něco na srdci, můžete mi napsat na marcelastolova@centrum.cz